| · ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ |
Help
Calendar
|
| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
Ενεργά θέματα
Λίστα μελών
Online Users
Αναζήτηση
Chat
Contact Admin
|
|
| |||||||||||||||||
|
|
| Pages: (3) 1 2 [3] ( Go to first unread post ) | ![]() ![]() ![]() |
| gnomi |
Posted: August 12, 2005 05:10 pm
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Administrator Group: Admin Posts: 383 Member No.: 1 Joined: March 30, 2005 |
Καλώς ήρθες Nikiforos με το ωραίο το nick ...
Όσο για τα greeklish και τα ελληνικά ρίξε μια ματιά εδώ : http://gnomi.9.forumer.com/index.php?showtopic=26# Εάν δεν βοηθήσει γράψε στο ανάλογο τόπικ .. Καλά ποστς ... -------------------- Χρη λέγειν τα καίρια, όστις φυλάσσει πράγος εν πρύμνη πόλεως, οίακα νωμών βλέφαρα μη κοιμών ύπνω. |
| gnomi |
Posted: November 07, 2005 06:47 pm
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Administrator Group: Admin Posts: 383 Member No.: 1 Joined: March 30, 2005 |
Μέσα στην βαβούρα , ξεχάσαμε και τους καλούς μας τρόπους ..
Καλωσορίζουμε τα νέα μέλη : Andromeda , Affectuoso31, και jim22 . H Διαχείριση "σπεύδει" (τι σπευδει, ... καθυστερημένα σπεύδει) να απευθύνει χαιρετισμό στα νέα μέλη και προσδοκά την ενεργή συμμετοχή τους στο φόρουμ . -------------------- Χρη λέγειν τα καίρια, όστις φυλάσσει πράγος εν πρύμνη πόλεως, οίακα νωμών βλέφαρα μη κοιμών ύπνω. |
| Ξωττερίνα |
Posted: November 07, 2005 06:59 pm
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τοξικό Ξωτικό Group: Regular Members Posts: 328 Member No.: 4 Joined: March 30, 2005 |
...ηλικία είναι το 22?
( Καλώς τα παιδιά -------------------- Ὄχι ἄλλο κάρβουνο!
|
| Odin |
Posted: November 07, 2005 07:08 pm
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Stare in the raven's eye .. Group: Mod Members Posts: 2065 Member No.: 2 Joined: March 30, 2005 |
όχι ...μέτρα ...
-------------------- ![]() Δεν πάμε να ρίξουμε αυτούς που μας γκρέμισαν. Πάμε να τους δείξουμε πως δεν πέσαμε .. |
| Affectuoso31 |
Posted: November 08, 2005 10:59 pm
|
![]() ![]() ![]() Novice Member Group: Regular Members Posts: 20 Member No.: 61 Joined: November 06, 2005 |
Καλησπέρα σας!
Μόλις προχθές έκανα εγγραφή στον νέο αυτό δικτυακό τόπο και η πρώτη μου καταχώρηση αφορούσε την ταινία μας όπως κάποιοι θα έχετε δεί. Ποιά είμαι και από πού έρχομαι?.....Άνθρωπος και μουσικός από όταν θυμάμαι τον ευατό μου -τότε που κάποιος έπρεπε να με σηκώσει για να φτάσω στο σκαμπό του πιάνου-και εύχομαι μέχρι και να κλείσω τα μάτια μου ελπίζοντας όχι και τα αυτία μου.... Ξεκίνησα κάπου στα 4 μου να μαθαίνω πιάνο, πήρα και πτυχίο πήρα και δίπλωμα, τους διάλεξα και μια ωραία κορνίζα και τα κρέμασα στο τοίχο. Αναγκαίο " κακό" ήταν και τα υποχρεωτικά θεωρητικά, αρμονίες και τα σχετικά. Τα έκανα και αυτά αφού άλλαξα πάνω από 15 καθηγητές μέχρι να βρω κάποιους που κατάφεραν να αγγίξουν την ψυχή μου καί όχι μόνο το πορτοφόλι μου....Κάπου στα 12 βγήκε στη επιφάνεια και το ψώνιο μου με το τραγούδι και εκεί που τραγουδούσα όπως μπορούσα σπίτι μου ή με τα πρώτα groupακια που λέγαμε πως παίζαμε πήγα και βρήκα και δυο καθηγητές που μου άνοιξαν τα μάτια ,το διάφραγμα, το στόμα και το "δρόμο" προς την τέχνη της φωνητικής μουσικής. Τα τελευταία 18 χρόνια βγάζω λοιπόν το ψωμάκι μου καταλήγοντας να διδάσκω όπου έχω λόγο να το κάνω. Αυτό βέβαια έχει και το αντίτιμο του αφού επιλέγοντας τους μαθητές μου, (όχι βάση της οικονομικής ευμάρειας των γονιών του ή της εκπλήρωσης του ψώνιου των γονιών τους να μάθουν μουσική)δύσκολα το ψωμάκι μπορεί να γίνει "παντεσπάνι"... Με τους υπολογιστές ασχολήθηκα για πρώτη φορά πριν απο 11 χρόνια όπου ανακάλυψα με μεγάλη μου έκπληξη πως το mouse δεν είναι αρουραίος!!! Πριν από μερικά χρόνια επίσης συνειδητοποίησα πως χωρίς γνώσεις μουσικής τεχνολογίας έχει γίνει εξαιρετικά δύσκολο έως αδύνατο πολλές φορές να αναπαράγω και να παρουσιάσω ότι κατά καιρούς γεννιέται μέσα μου. Καταπιάστηκα και μ αυτό. Γράφω μουσική και κάνω μουσική επιμέλεια για θέατρο και κινηματογράφο. Γενικα είμαι άνθρωπος που ψάχνω τα πάντα γύρω από τη μουσική και γενικότερα τις τέχνες ( Τις καλές έτσι ; )Έτσι κάπως μέσα απο τις αναζητήσεις μου βρέθηκα ανάμεσα σας. Καλως σας βρήκα! |
| Donadeus |
Posted: November 08, 2005 11:16 pm
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Κάτι περίεργο... Group: Mod Members Posts: 189 Member No.: 3 Joined: March 30, 2005 |
Καλώς σε βρήκαμε!!!!!!!
Attached Image ![]() -------------------- ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΟ FORUM ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ
Η ΠΟΛΙΣ Είπες· «Θα πάγω σ' άλλη γή, θα πάγω σ' άλλη θάλασσα, Μια πόλις άλλη θα βρεθεί καλλίτερη από αυτή. Κάθε προσπάθεια μου μια καταδίκη είναι γραφτή· κ' είν' η καρδιά μου -- σαν νεκρός -- θαμένη. Ο νους μου ως πότε μες στον μαρασμό αυτόν θα μένει. Οπου το μάτι μου γυρίσω, όπου κι αν δω ερείπια μαύρα της ζωής μου βλέπω εδώ, που τόσα χρόνια πέρασα και ρήμαξα και χάλασα». Καινούριους τόπους δεν θα βρεις, δεν θάβρεις άλλες θάλασσες. Η πόλις θα σε ακολουθεί. Στους δρόμους θα γυρνάς τους ίδιους. Και στες γειτονιές τες ίδιες θα γερνάς· και μες στα ίδια σπίτια αυτά θ' ασπρίζεις. Πάντα στην πόλι αυτή θα φθάνεις. Για τα αλλού -- μη ελπίζεις -- δεν έχει πλοίο για σε, δεν έχει οδό. Ετσι που τη ζωή σου ρήμαξες εδώ στην κώχη τούτη την μικρή, σ' όλην την γή την χάλασες. Κωνσταντίνος Π. Καβάφης (1910) |
| dorien |
Posted: October 21, 2009 09:56 pm
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skilled Member Group: Regular Members Posts: 1011 Member No.: 6 Joined: April 01, 2005 |
Την καλησπέρα μου σε όλους. -------------------- μια ζωή κάππαρη ... επιμένω
|
| anarmodios |
Posted: October 22, 2009 01:44 pm
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skilled Member Group: Regular Members Posts: 1284 Member No.: 153 Joined: October 04, 2007 |
Πολύ χαίρομαι που είσαι εδώ Dorien! Την θερμή και ειλικρινή μου καλησπέρα!
This post has been edited by anarmodios on October 22, 2009 01:45 pm |
| brainful |
Posted: October 22, 2009 03:44 pm
|
![]() ![]() Novice Member Group: Regular Members Posts: 31 Member No.: 297 Joined: March 21, 2009 |
Καλησπερα!
|
| Odin |
Posted: October 22, 2009 08:23 pm
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Stare in the raven's eye .. Group: Mod Members Posts: 2065 Member No.: 2 Joined: March 30, 2005 |
-------------------- ![]() Δεν πάμε να ρίξουμε αυτούς που μας γκρέμισαν. Πάμε να τους δείξουμε πως δεν πέσαμε .. |
||
| Satrapis |
Posted: October 28, 2009 05:51 pm
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ημουν νιος και γερασα... Group: Regular Members Posts: 1808 Member No.: 27 Joined: May 29, 2005 |
Καλησπερα...καλησπερα... Διαλεξε και γλυκο κουταλιου...(αφησε λιγο ο βαρβαρος.... -------------------- Ειμαι Αργοσχολος και ειμαι καλα.....ετσι νομιζω...
|
| Odin |
Posted: October 28, 2009 08:44 pm
|
||
Ρινόκερε συκοφαντείς ευθέως την διακριτική μου στάση , να χτυπήσω μόνο ένα μικρό πιατάκι (από αυτά που βάζουν τα γλυκά κουταλιού) από το γλυκό σταφύλι . Μάλιστα , επειδή είμαι φύσει ευγενής και διακριτικός δεν απαίτησα (ως θρασύς μουσαφίρης) και δεύτερο πιατάκι από το γλυκό σταφύλι και όχι μόνο αυτό, αλλά δεν απαίτησα και "το άλλο" ... u know ... εκείνο με τον "ανθό λεμονιάς", που ναι μεν μου διαφήμισες για την ποιότητα του και την σπανιότητά του, απέφυγες όμως επιμελώς να με προτρέψεις ή να επιμείνεις - κατά τα ήθη και έθιμα της φυλής , στην "δοκιμή του" . Έχει ο καιρός γυρίσματα όμως, ... θα σου σκαλώσει το βάζο στο άθλιο ρινοκερο-κέρατο πάνω από την αστεία μύτη όταν αποπειραθείς να δοκιμάσεις το σπάνιο περιεχόμενό του .. η δε ποταπή χαρά σου , που γλίτωσες κάποιες κουταλιές από τον μουσαφίρη σου , θα μετατραπεί σε μέγιστη απογοήτευση και θλίψη , όταν θα τριγυρνάς στους δρόμους ψάχνοντας για βοήθεια, με το γελοίο στριγκάκι της φωτό σου και το βάζο σφηνωμένο στο -γεμάτο σιρόπια πλέον- άθλιο ρινοκερο-κέρατο . Όλοι θα γελούν μαζί σου , κανείς δεν θα σε βοηθήσει , το δε περιεχόμενο του βάζου θα χαθεί και για σένα , γιατί αυτό είναι το δίκαιο και αυτό αξίζει να πάθεις ,... μπας και μάθεις πως δεν αρκεί να είσαι "large τύπος" στο μέγεθος , αλλά και στους τρόπους . -------------------- ![]() Δεν πάμε να ρίξουμε αυτούς που μας γκρέμισαν. Πάμε να τους δείξουμε πως δεν πέσαμε .. |
||
| wind |
Posted: October 29, 2009 11:07 am
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Advanced Member Group: Regular Members Posts: 731 Member No.: 74 Joined: May 24, 2006 |
μπρρρ , ανατρίχιασα ....
Κοίτα να δεις σενάριο που έστησε στο κεφάλι του, ο...μουσαφίρης! Πάλι καλά που δεν σκέφτηκε να σου γλιστρήσει το βάζο , Δυνάστη. Και να προσπαθείς με το κερατάκι σου να ξεμπερδέψεις τα γυαλάκια και τα κομματάκια γλυκού από το πάτωμα , βρίζοντας "...... το κέρατό μου!!!" Αλλά δεν το σκέφτηκε, γιατί κατά βάαααααθος δεν θέλει να παιδεύεσαι , ονειρεύεται ( -------------------- Η ξεχασμένη μου ψυχή μισούσε τους ιππότες
έκανε έρωτα κρυφά με του ανέμου τα στοιχειά τραγούδαγε με πότες... Δημόδοκος "Άρης και Αφροδίτη" |
| Archaggelos2012 |
Posted: November 25, 2009 09:28 pm
|
![]() Newbie Member Group: Regular Members Posts: 2 Member No.: 320 Joined: August 06, 2009 |
καλησπερα σε ολους γνωστους και αγνωστους, ειμαι ο Αrchaggelos,ευχομαι να στε ολοι καλα. |
| Odin |
Posted: November 25, 2009 10:13 pm
|
||
Καλώς σε ξαναβλέπουμε ! Το 2012 έχει να κάνει με το "γνωστό" .... "τέλος του κόσμου" ? -------------------- ![]() Δεν πάμε να ρίξουμε αυτούς που μας γκρέμισαν. Πάμε να τους δείξουμε πως δεν πέσαμε .. |
||
| Archaggelos2012 |
Posted: November 26, 2009 08:24 pm
|
![]() Newbie Member Group: Regular Members Posts: 2 Member No.: 320 Joined: August 06, 2009 |
..με τους Ολυμπιακους του Λονδινου το 2012 οπου μαλλον θα αρχισουν ο,τι εχει το μελλον να μας δωσει..!!! θα δουμε εν ξερω με σιγουρια |
Pages: (3) 1 2 [3] |
![]() ![]() ![]() |