| · ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ |
Help
Calendar
|
| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
Ενεργά θέματα
Λίστα μελών
Online Users
Αναζήτηση
Chat
Contact Admin
|
|
| |||||||||||||||||
|
|
| Pages: (3) [1] 2 3 ( Go to first unread post ) | ![]() ![]() ![]() |
| Donadeus |
Posted: March 30, 2005 06:06 pm
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Κάτι περίεργο... Group: Mod Members Posts: 189 Member No.: 3 Joined: March 30, 2005 |
Λοιπόν ιδού η αντίστασή μας στην φθορά και την διαγραφή του Άποψη από τα κατάστιχα των φιλοξενητών! Καλά μη λέω τώρα ποιος είμαι...
Attached Image ![]() -------------------- ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΟ FORUM ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ
Η ΠΟΛΙΣ Είπες· «Θα πάγω σ' άλλη γή, θα πάγω σ' άλλη θάλασσα, Μια πόλις άλλη θα βρεθεί καλλίτερη από αυτή. Κάθε προσπάθεια μου μια καταδίκη είναι γραφτή· κ' είν' η καρδιά μου -- σαν νεκρός -- θαμένη. Ο νους μου ως πότε μες στον μαρασμό αυτόν θα μένει. Οπου το μάτι μου γυρίσω, όπου κι αν δω ερείπια μαύρα της ζωής μου βλέπω εδώ, που τόσα χρόνια πέρασα και ρήμαξα και χάλασα». Καινούριους τόπους δεν θα βρεις, δεν θάβρεις άλλες θάλασσες. Η πόλις θα σε ακολουθεί. Στους δρόμους θα γυρνάς τους ίδιους. Και στες γειτονιές τες ίδιες θα γερνάς· και μες στα ίδια σπίτια αυτά θ' ασπρίζεις. Πάντα στην πόλι αυτή θα φθάνεις. Για τα αλλού -- μη ελπίζεις -- δεν έχει πλοίο για σε, δεν έχει οδό. Ετσι που τη ζωή σου ρήμαξες εδώ στην κώχη τούτη την μικρή, σ' όλην την γή την χάλασες. Κωνσταντίνος Π. Καβάφης (1910) |
| Odin |
Posted: March 30, 2005 06:16 pm
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Stare in the raven's eye .. Group: Mod Members Posts: 2065 Member No.: 2 Joined: March 30, 2005 |
Eίμαι ο Odin και είμαι καλά !
Ας ελπίσουμε ότι θα βρεθεί και ο χρόνος για να κάνουμε και ένα "μακιγιάζ" στο look του φόρουμ ... -------------------- ![]() Δεν πάμε να ρίξουμε αυτούς που μας γκρέμισαν. Πάμε να τους δείξουμε πως δεν πέσαμε .. |
| Ξωττερίνα |
Posted: March 30, 2005 06:56 pm
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τοξικό Ξωτικό Group: Regular Members Posts: 328 Member No.: 4 Joined: March 30, 2005 |
Eίμαι η Ξωττερίνα (γιεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε, ελληνικό νικ !!!) και μόλις τα πήρα στο κρανίο, γιατί πρέπει να πάω το σκέητ του γιου μου, στο σχολείο!!!!
(καταραμένο αροξόλ!) Σας παρακαλώ...... ........σας εκλιπαρώ!!!! Προσθέστε τη φατσούλα με τη διαολίνα στα σμάιλις..... ..........πλλλλλζζζζζζζζζζζζζζζ Υ.Γ.: Γιατί ενώ βάζω ένα άβαταρ 100Χ100, μου το κάνει στανικώς 200Χ200;;; εεεε;;;; -------------------- Ὄχι ἄλλο κάρβουνο!
|
| Odin |
Posted: March 30, 2005 07:05 pm
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Stare in the raven's eye .. Group: Mod Members Posts: 2065 Member No.: 2 Joined: March 30, 2005 |
Γεια σου κορίτσι ....
Να βάζετε ακριβώς τις διαστάσεις που έχει το avatar σας στα πεδία του πλάτους και του ύψους ... και να μην τα αφήνετε κενά.. Μέχρι να βρω γιατί κάνει auto resize ... Ποια είναι η φατσούλα με την διαολίνα ? και ποιο είναι το text string που έχει .... Αν την έχεις την φατσούλα (η μπορείς να την κατεβάσεις) πόσταρέ την και θα την βάλω εγώ στις φάτσες .. -------------------- ![]() Δεν πάμε να ρίξουμε αυτούς που μας γκρέμισαν. Πάμε να τους δείξουμε πως δεν πέσαμε .. |
| Odin |
Posted: March 30, 2005 07:20 pm
|
Εντάξει φτιάχτηκε ..
Τώρα δεν κάνει auto resize στα 200χ200 pixels ... Ότι είναι μεγαλύτερο το πετάει έξω και ότι είναι μικρότερο το ανεβάζει στις σωστές του διαστάσεις ... οπότε μπορείς αγαπητό μου παιδί -------------------- ![]() Δεν πάμε να ρίξουμε αυτούς που μας γκρέμισαν. Πάμε να τους δείξουμε πως δεν πέσαμε .. |
| Ξωττερίνα |
Posted: March 30, 2005 08:59 pm
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τοξικό Ξωτικό Group: Regular Members Posts: 328 Member No.: 4 Joined: March 30, 2005 |
Μπαμπάκο, μπαμπάκο;;; Υποψιάζομαι πως ως "άντμιν" βλέπεις περισσότερα πράγματα απ' όσα εμείς Δεν υπάρχει πεδίο για ύψος και πλάτος καρντιά μου (εντάξει... σου είχα εμπιστοσύνη πως θα το φτιάξεις -------------------- Ὄχι ἄλλο κάρβουνο!
|
||
| Ξωττερίνα |
Posted: March 30, 2005 09:05 pm
|
http://www.multiforums.com/phpbb/images/sm...con_twisted.gif
(κύριε, κύριεεεεεεεεεεεεε, επίσης θέλω να φαίνεται το location μου κάτω απ'το άβαταρ, στα μηνύματα, και επίσης, εάν γίνεται...... ξέρετε... να μπορώ να δηλώσω ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ μέλος είμαι, μαναχιάμ'. Όπως αυτό που είχε κάνει το άποψη μετά τα 100 μηνύματα...) (...να μην ξεχάσετε και τις πατατούλες τα απογεύματα...) Attached Image ![]() -------------------- Ὄχι ἄλλο κάρβουνο!
|
| Donadeus |
Posted: March 30, 2005 09:32 pm
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Κάτι περίεργο... Group: Mod Members Posts: 189 Member No.: 3 Joined: March 30, 2005 |
Καλά τώρα είδα πόσο μεγάλο είναι!
Μην πάει αλλού το βρώμικο μυαλό σας, για το avatar μιλάω. Πολύ καλό!!! -------------------- ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΟ FORUM ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ
Η ΠΟΛΙΣ Είπες· «Θα πάγω σ' άλλη γή, θα πάγω σ' άλλη θάλασσα, Μια πόλις άλλη θα βρεθεί καλλίτερη από αυτή. Κάθε προσπάθεια μου μια καταδίκη είναι γραφτή· κ' είν' η καρδιά μου -- σαν νεκρός -- θαμένη. Ο νους μου ως πότε μες στον μαρασμό αυτόν θα μένει. Οπου το μάτι μου γυρίσω, όπου κι αν δω ερείπια μαύρα της ζωής μου βλέπω εδώ, που τόσα χρόνια πέρασα και ρήμαξα και χάλασα». Καινούριους τόπους δεν θα βρεις, δεν θάβρεις άλλες θάλασσες. Η πόλις θα σε ακολουθεί. Στους δρόμους θα γυρνάς τους ίδιους. Και στες γειτονιές τες ίδιες θα γερνάς· και μες στα ίδια σπίτια αυτά θ' ασπρίζεις. Πάντα στην πόλι αυτή θα φθάνεις. Για τα αλλού -- μη ελπίζεις -- δεν έχει πλοίο για σε, δεν έχει οδό. Ετσι που τη ζωή σου ρήμαξες εδώ στην κώχη τούτη την μικρή, σ' όλην την γή την χάλασες. Κωνσταντίνος Π. Καβάφης (1910) |
| Xanandu |
Posted: March 31, 2005 01:36 am
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eνας αλλα...ΛΕΩΝ !! Group: Regular Members Posts: 517 Member No.: 5 Joined: March 31, 2005 |
ΔΟΚΙΜΗ ΚΑΝΩ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΠΕΖΕΤΕ...
Το δικο μου αβαταρ δεν το βαζει λεει.. ολο λαθος ειναι.. δεν παιζει..! -------------------- Success is a journey, not a destination!
|
| dorien |
Posted: April 01, 2005 08:10 pm
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skilled Member Group: Regular Members Posts: 1011 Member No.: 6 Joined: April 01, 2005 |
ΤΖΑ !!!
Την καλησπέρα μου λαέ του γνώμη Να συστηθώ; Έλα ρε παιδιά μεταξύ μας; Την αγάπη μου και φιλιά σε όλους ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ -------------------- μια ζωή κάππαρη ... επιμένω
|
| Odin |
Posted: April 01, 2005 08:31 pm
|
Είναι σαν να λέμε : "σαλάτα χωρίς κρεμύδι" , λείπει ο "Μάης από την Σαρακοστή" ? ...κλπ κλπ ....
Κάπως έτσι έπαιζε χωρίς dorien ... Καλώς ήλθες ... Βολέψου , .... οι καναπέδες είναι αρκούντως αναπαυτικοί ... -------------------- ![]() Δεν πάμε να ρίξουμε αυτούς που μας γκρέμισαν. Πάμε να τους δείξουμε πως δεν πέσαμε .. |
| dorien |
Posted: April 01, 2005 08:35 pm
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skilled Member Group: Regular Members Posts: 1011 Member No.: 6 Joined: April 01, 2005 |
Σαν άδειοι μου φαίνονται οι καναπέδες, για κάτσε να γεμίσουν...
-------------------- μια ζωή κάππαρη ... επιμένω
|
| Odin |
Posted: April 01, 2005 08:46 pm
|
||
Για αυτό σου είπα "βολέψου" .... Όταν θα γεμίσουν , θα ψάχνουμε για σκαμπό ... οπότε ... -------------------- ![]() Δεν πάμε να ρίξουμε αυτούς που μας γκρέμισαν. Πάμε να τους δείξουμε πως δεν πέσαμε .. |
||
| Ξωττερίνα |
Posted: April 01, 2005 09:22 pm
|
Μου φάνηκε πως είδα έναν γατούλη;
Καλώς τονα -------------------- Ὄχι ἄλλο κάρβουνο!
|
| Nemesis |
Posted: April 04, 2005 12:09 pm
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 梦想的旅行家 Group: Regular Members Posts: 2422 Member No.: 9 Joined: April 04, 2005 |
Γειά σας
Μπορώ να μείνω εδώ και να γράφω ότι θέλω? -------------------- Così è, se vi pare! ![]() |
| Donadeus |
Posted: April 04, 2005 03:07 pm
|
Αυτός είναι ο σκοπός!
-------------------- ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΟ FORUM ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ
| Odin |
Posted: April 04, 2005 05:10 pm
|
||
Eεπππ ....! Καλώς την ..... Πιάσε θέση και άραξε .... Μπορείς να μείνεις εδώ και να γράφεις ότι θέλεις ... Το "πακέτο" λέγεται gnomi2go ... με τις χαμηλότερες χρεώσεις σε αντμινιλίκι, "τρυφεριλίκι" και lameriliki .... Kαλώς ήλθες ! Α και να μην το ξεχάσω !.. Εάν είναι να βρεις avatar , βρες ένα που να έχει , τουλάχιστον το απίστευτο χαμόγελο του donadeus .... This post has been edited by Odin on April 04, 2005 05:12 pm -------------------- ![]() Δεν πάμε να ρίξουμε αυτούς που μας γκρέμισαν. Πάμε να τους δείξουμε πως δεν πέσαμε .. |
||
| Xanandu |
Posted: April 05, 2005 12:44 am
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eνας αλλα...ΛΕΩΝ !! Group: Regular Members Posts: 517 Member No.: 5 Joined: March 31, 2005 |
Βρε, βρε τη Νεμεση!
Καλε, που εξαφανιστηκες εσυ; Λες και διακτινιστικες σε αλλη διασταση! Καλως τηνε κι ας αργησε.... Σιγα-σιγα μαζευεται η παλιο-παρεα..... Οποιο; ξερει που ειναι και οι υπολοιποι, ας τους σφυριξει κλεφτικα, να ρθουν απο δω.! Παρε το λαπτοπ σου και συνεχισε ακαθεκτη...! -------------------- Success is a journey, not a destination!
|
| Nemesis |
Posted: April 05, 2005 08:59 am
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 梦想的旅行家 Group: Regular Members Posts: 2422 Member No.: 9 Joined: April 04, 2005 |
Merci beaucoup garcons
Donadeus αγοράκι έχω avatar κάποια στιγμή θα το...τοποθετήσω xanandu Tο βρήκες!!! Κάτι σαν διακτινισμό έχω πάθει και στους διακτινισμούς δεν υφίσταται ούτε υπολογιστής πόσο μάλλον laptop Mε ....λυπούνται και μου δανείζουν υπολογιστή για να μην το πάθω το στερητικό Και σαφώς άργησα, ως γνήσια ντίβα (κοινώς ψώνιο) Και μην λες κακές λέξεις όπως "παλιοπαρέα" και μας παρεξηγήσουν πάλι Οdin Kαλό το πακέτο...Το αντμινιλικι δεν θα το πάρω, είμαι αντιεξουσιαστικός τύπος Το lameriliki το ξεχνάμε...ως γνωστόν είμαι στόκος σ΄αυτά. Μπορώ να πάρω το "τρυφεριλίκι"? Να δικαιολογήσω και την γυναικεία φύση μου? -------------------- Così è, se vi pare! ![]() |
| Xanandu |
Posted: April 05, 2005 10:06 pm
|
Το @παλιο-παρεα@ εχει τη σημασια του 'Παλαιο-' , οχι του 'Κακο-'
Και το "παλι" τι τόθελες δηλαδη; -------------------- Success is a journey, not a destination!
|
Pages: (3) [1] 2 3 |
![]() ![]() ![]() |