| · ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ |
Help
Calendar
|
| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
Ενεργά θέματα
Λίστα μελών
Online Users
Αναζήτηση
Chat
Contact Admin
|
|
| |||||||||||||||||
|
|
![]() ![]() ![]() |
| wind |
Posted: June 16, 2009 05:10 pm
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Advanced Member Group: Regular Members Posts: 728 Member No.: 74 Joined: May 24, 2006 |
Για να δούμε... τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις;!
Ερμηνείες όπως έχουν αποδοθεί από λόγιους -ανεξαρτήτου εποχής-. This post has been edited by wind on June 16, 2009 05:13 pm -------------------- Η ξεχασμένη μου ψυχή μισούσε τους ιππότες
έκανε έρωτα κρυφά με του ανέμου τα στοιχειά τραγούδαγε με πότες... Δημόδοκος "Άρης και Αφροδίτη" |
| wind |
Posted: June 16, 2009 05:10 pm
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Advanced Member Group: Regular Members Posts: 728 Member No.: 74 Joined: May 24, 2006 |
Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν’ αναγιγνώσκωσι και ν’ αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν’ αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι Εμμανουήλ Ροίδης , Ελληνας πεζογράφος και κριτικος (1836-1904) -------------------- Η ξεχασμένη μου ψυχή μισούσε τους ιππότες
έκανε έρωτα κρυφά με του ανέμου τα στοιχειά τραγούδαγε με πότες... Δημόδοκος "Άρης και Αφροδίτη" |
| ioannis76alpha |
Posted: June 24, 2009 01:24 pm
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Frequent Member Group: Regular Members Posts: 285 Member No.: 263 Joined: July 26, 2008 |
Μ' αρέσει που μετά έχετε μούτρα και μιλάτε για γενικεύσεις...
-------------------- Ψωμί-Γιούπορν-και λευτεριά στο Νιούμπορν
|
| Odin |
Posted: June 24, 2009 06:21 pm
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Stare in the raven's eye .. Group: Mod Members Posts: 2062 Member No.: 2 Joined: March 30, 2005 |
Τι βλέπω ? ... πληθυντικός ? Αλλά σε ποιους αναφέρεσαι ? Στον Ροίδη που δεν συμμετέχει στο φόρουμ ? (για καθαρά "τεχνικούς" λόγους πιστεύω -πεθαμένος* "και έτσι" Στην Wind που δεν συμμετείχε στα topics της "γενίκευσης" ? Ή και στους 2 μαζί ? * Άσχετο αλλά μου ήρθε .. Όταν έλεγαν στον γέρο μου : ο τάδε πέθανε , ή ο δείνα είναι πεθαμένος .. πάντα ρωτούσε : "Πολύ ?" -------------------- ![]() Δεν πάμε να ρίξουμε αυτούς που μας γκρέμισαν. Πάμε να τους δείξουμε πως δεν πέσαμε .. |
||
| wind |
Posted: June 24, 2009 09:43 pm
|
||
Σε μένα αναφερόταν... Κι ο πληθυντικός ήταν ευγενίας ....Μανωλίδου αλλά πες μας βρε Ιωάννη, ποιος χαρακτηρισμός σε χάλασε; μήπως το εχόντων χείρας και πόδας υγιείς; -------------------- Η ξεχασμένη μου ψυχή μισούσε τους ιππότες
||
| wind |
Posted: September 21, 2009 06:07 pm
|
Εκλογές: Κλισέ: «Η Γιορτή της Δημοκρατίας». Στην πραγματικότητα: Τελετουργίες ανά τετραετία (που συνήθως είναι δι- ή τριετία) όπου για μία μέρα ο λαός απολαμβάνει την ψευδαίσθηση της συμμετοχής στα κοινά. Προηγούνται υποσχέσεις και έπονται διαψεύσεις. Ο «κυρίαρχος» (για λίγες ώρες) λαός, αποφασίζει μια και καλή (στιγμιαίο) και αυτοί που θα εκλεγούν θα αποφασίζουν συνεχώς (διαρκές). Νίκος Δήμου ,"Ειρωνικό Νεοελληνικό Λεξικό" -------------------- Η ξεχασμένη μου ψυχή μισούσε τους ιππότες
| Nemesis |
Posted: October 23, 2009 07:29 pm
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 梦想的旅行家 Group: Regular Members Posts: 2422 Member No.: 9 Joined: April 04, 2005 |
Αποκτήσαμε καινούργια λέξη από χθες.
stagieur Mε αξάν παρακαλώ. Τ'ακούω από χθες από ρεπόρτερ και παντός είδους πολιτικάντηδες και δεν μπορώ να πω...ένας ευρωπαϊκός αέρας μ' έχει συνεπάρει. Με κάτι τέτοιες αγγλικούρες ξορκίζεται το κακό στις Μπανανίες. Ερμηνεία κατά το δοκούν. Αναλόγως ...χρώματος. This post has been edited by Nemesis on October 23, 2009 07:39 pm -------------------- Così è, se vi pare! ![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |